You are currently viewing ID Academy

ID Academy

Britt&KO har været med en særlig rejse sammen med ID Academy i ca. 1 år. Opstarten på samarbejdet blev en workshop med fokus på ny identitet, fremtidig strategi og retning samt gennemgang/optimering af samtlige kanaler og marketingaktiviteter samt udvikling af ny marketingplan. Herudover lå fokus på at opbygge en marketingmotor, som hjalp Daniel i hans daglige arbejde – med at få og bevare det forkromede overblik over de mange (og forskelligeartede) opgaver.

Samarbejdet forløb 2020-2021

Opgaver:

  • Identitetsworkshop – hel dag
  • Forretningsmæssig sparring med fokus på vækst: udvikling af både branding- og salgsstrategi med opbygning af salgstragt
  • Udvikling af marketingplan inkl. årshjul, budget og overordnet planlægning/gennemførelse af salgskampagner & branding kampagner
  • Udvikling af ny identitet samt ny website og grafik til online markedsføring
  • Løbende udvikling af nyere identitet samt overførsel til samtlige platforme
  • Udvikling af online markedsføring, herunder årshjul og målgruppevalg
  • Udvikling af metoder og modeller til opstart af nye uddannelser og aktiviteter
  • Facebook strategi, udvikling af tilhørende branding- og salgskampagner
  • Online markedsføring inkl. LinkedIn samt Google ads og Facebook ads
  • Sparring til nyhedsbreve – udsendelse, content og flow med automatiseringer

Se hjemmeside

Se Facebook side

Valg af samarbejdspartner til denne opgave: Dorthe Møller, Maros, River Online og SeMigOnline.Udtalelse fra Daniel Brandt, Marketingkoordinator ID Academy

Hjælp til markedsføring fra Britt&KO - se Daniels udtalelse

Når man samarbejder med Britt føles det som at få verdens bedste kollega. Hun er både et enormt skønt og varmt menneske, der vil en det bedste og hun sætter sig ind i din virksomhed, som var det hendes egen.


Jeg havde Britt på min sidelinje i et år, hvor vi bl.a. kom i mål med at beskrive virksomheden, lavede strategiudvikling og udviklede virksomhedens marketingstrategi.

Nu, hvor vores projekt er nået til vejs ende, vil jeg savne Britt til at holde mit store overblik og hendes skønne visuelle tilgang til marketing og planlægning.


5/5 store hjerter til Britt&KO.

Digital-markedsføring---få-hjælp-til-marketing

hvad koster god markedsføring?

Det afhænger helt og holdent, hvor du gerne vil hen. Britt&KO fungerer efter SMART Marketing princippet, som betyder, at dine marketingkroner skal placeres der, hvor de giver dig mest værdi. 

Jeg har sammensat nogle gode pakkepriser for dig, der gerne vil i gang. Har du brug for en individuel samtale for at afdække dit behov, ringer du til mig på telefon 2751 6008. 

Besøg mig på kontoret

Søndersøvej 4
5492 Vissenbjerg

ÅBningstider

Hverdage kl. 9-16