god rådgivning om markedsføring
Lej en marketingchef - betal efter behov

Enhver virksomhed har brug for markedsføring – og god rådgivning omkring markedsføring. Det er bare ikke alle virksomheder, der har en størrelse, der berettiger til at aflønne en marketingchef med DKK 60.000,- pr. måned (Jf. Djøfs lønstatistik).

Jeg møder ofte virksomheder, som har et stort ønske om vækst, men hvor de interne ressourcer som tid og kompetencer kommer til kort. Det betyder desværre, at mange gode idéer og planer aldrig bliver ført ud i livet. Markedsføringen halter efter og ender i brandslukninger eller halvhjertede løsninger af en medarbejder, der griber en bold, han måske ikke burde.

Advisory sparring

Alle har brug for en wingman. Få rådgivning, du kan stole på, og hvor vi optimerer på forretning, mål og vækst.

lej en marketingchef

Spar penge ved at outsource din markedsføring til en konsulent, der engagerer sig i din virksomhed.

Markedsføring

Få både strategisk og praktisk hjælp til din markedsføring - både online og offline. Jeg kan bygge et team til dig.

Brug mine mere end 20 års erfaring med markedsføring og få solid sparring​ til at stå stærkt og sikkert

Jeg kan hjælpe dig med din markedsføring, og jeg vil gerne hjælpe dig. Økonomisk kan det være en stor fordel at outsource din marketingfunktion. Du opnår fordele som bl.a. ingen udgifter til sygdom, pension mm., og tiden udnyttes effektivt. Du betaler derfor kun, hvad du har brug for i stedet for at aflønne en fastansat. 

Med en gennemtænkt marketingstrategi skaber vi både overblik og retning, og der bliver taget hånd om din markedsføring hver eneste uge.

Få skabt en marketingstrategi med klart definerede mål

Først og fremmest skal vi have skabt en strategi, der støtter op omkring de mål, du har for virksomheden. Når din marketingstrategi er på plads, kan vi begynde at arbejde med din:

  • Marketingplan og budget
  • Kampagne- og aktivitetsoversigt
  • Årshjulet defineret for dine kanaler og medievalg
  • Strategi til brug for de forskellige medier

Hos Britt&KO får du en kompetent og professionel marketingchef, som kan tage en tur i helikopteren med dig, fange dine idéer og få det hele konkretiseret. Kommer du med kaos, kan du være forvisset om, at jeg får det sat i system. Herefter handler det om at få sat handling på dine aktiviteter. Jeg udfører mange opgaver selv med mine 20 års erfaring med markedsføring. Herudover har jeg bygget en organisation af dygtige freelancere og andre marketingbureauer, som gerne vil hjælpe dig med at skabe resultater.

Kort sagt kan jeg bygge dit drømmeteam til dig og samtidig være dit ansigt udadtil, hvor jeg varetager kontakten til f.eks. freelancere, trykkerier mm. Alt går igennem mig, så du trygt kan læne dig tilbage, velvidende at der tages hånd om din markedsføring samt, at der foregår en løbende optimering på alle fronter. Du vil aldrig kunne opnå alle de kompetencer ved at fastansætte én person til at varetage din markedsføring.

Hvorfor vælge Britt&Ko?

  • Jeg er vild med hver eneste af mine kunder, og jeg ønsker oprigtigt at bidrage til at få det optimale ud af deres potentiale. Jeg betragtes ofte som en god kollega af huset
  • Jeg elsker at bruge marketingbudgettet effektivt og har en meget resultatorienteret tilgang til mit arbejde. Det afspejler sig tydeligt i de resultater, vi får skabt
  • Jeg tænker holistisk og i sammenhænge. Det betyder, at du kan stole på, at jeg har det forkromede overblik for dig – og husker for dig
  • Jeg vil elske at inspirere dig og er aldrig bleg for at komme med nye forretningsudviklende perspektiver, som jeg mener kunne være gavnligt for din fremtidige forretning

Hvordan foregår det?

Når du lejer mig som din eksterne marketingchef, arbejder vi med både langsigtede og kortsigtede mål. Kemien er vigtig for det længerevarende samarbejde, og det mærker vi hurtigt. Vi tilpasser samarbejdet mht. opgaver og tid, så det passer til dit budget og ressourcer. Jeg tilbyder fast abonnementsordning pr. måned. Ingen uforudsete udgifter. Du ved, hvad det koster, og hvilke opgaver der bliver udført. Det fungerer som en timebank, hvor jeg siger til eller fra, hvis budgettet og opgaverne ikke holder.

Jeg arbejder med udgangspunkt på mit eget kontor i Fredericia men en del af pakken er løbende evaluering og statusmøder, som kan foregå pr. telefon, online, hos mig eller hos dig efter behov. Har du brug for, at jeg sidder hos dig af og til, er dette også en mulighed, dog ikke på fast basis. Et årligt statusmøde på vores samarbejde, hvor evalueringen gælder begge veje, er en naturlig selvfølge.

Lej en marketingchef - Markedsføring - strategisk og praktisk hjælp til markedsføring fra BrittogKO - Britt Kjær Overgaard. Hjælp til fx google, google ads, seo, digital markedsføring og ny hjemmeside

Hvad koster det?

Fast timepris – lej en marketingchef DKK 1250,- ex. moms og kørsel

Fast timepris – få hjælp til markedsføring uden strategisk rådgivning DKK 850,- ex. moms og kørsel

(Dette er til dig, der har styr på din strategi, marketing- og aktivitetsplan men blot har brug for hjælp til eksekvering).

At hyre mig ind som din marketingchef betyder, at du lukker mig ind i din forretning, og du kan forvente, at jeg til enhver tid vil fungere som “firmaets mand”. Det afspejler sig også i vores månedsabonnement, som er måden vi arbejder sammen på – veldefinerede opgaver til en fast aftalt pris hver måned.

Du har også mulighed for at bruge mig til at være projektleder på et afgrænset projekt f.eks. identitetsudvikling eller en ny hjemmeside.

Hos Britt&KO har du altid:

  • 100% tilfredshedsgaranti på en opgave. Det kan jeg tilbyde dig, fordi jeg aldrig lover noget, som ikke kan holdes, både hvad angår deadlines, priser og kvalitet
  • Tryghedslinje. Et længerevarende samarbejde er inkl. gratis telefonisk support. Det giver god sparring, løbende optimering og tryghed hos dig

Skal vi mødes til kaffe?

Jeg har base på Fyn, kontor i Fredericia og kommer i hele Danmark. Vi kan mødes til en kop kaffe hos mig, hos dig – eller et hyggeligt sted på vejen i mellem os.

Vil du gerne springe kaffen over og tage et indledende online møde?
Du kan booke mig til en halv times sparring på Google Hangout. Book mig i kalenderen.

hvad siger de om Britt&KO?

På tværs af alle brancher giver både en bred erfaring og synergi.
Alle mine kunder får 100% tilfredshedsgaranti på opgaver fra Britt&KO. 

Britt Kjær Overgaard is a very creative marketer who combines fun, untraditional ideas with a very pragmatic hands-on appproach. 

She works with great enthusiasm even when budgets are tight, and she fights hard for her team. She is extremely loyal and needs little or no “boss control”.

Søren Hougaard, Secretary General EHIMA
Britt er meget idérig, omhyggelig og ansvarsbevidst, når hun påtager sig en opgave. Hendes resultater er – som hun selv – alsidig, levende og med en finger på pulsen. Hun er arbejder effektivt og kvikt, og hun er altid glad med et lyst sind. 

Som kunde og samarbejdspartner føler jeg, at hun lægger al sin energi, viden og kompetencer i arbejdet for at opnå det bedste resultat. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger og glæder mig hver gang, vi går i gang med en ny opgave sammen.

Pia Brændstrup, Direktør Pensionistkortet.dk

Besøg mig på kontoret

Ladegård Mark 28
5560 Aarup

ÅBningstider

Hverdage kl. 9-16