Markedsføring på mange måder

Jeg kan starte med at spørge dig: Giver din marketingplan eller din markedsføring dig værdi? 

For mange mindre virksomheder kan marketing virke som en meget kompleks og uoverskuelig størrelse, hvor det er svært at vurdere, hvor vi skal investere vores budget for at opnå det optimale resultat. Når du ved, hvor du skal hen, skaber du resultaterne.

Advisory sparring

Alle har brug for en wingman. Få rådgivning, du kan stole på, og hvor vi optimerer på forretning, mål og vækst.

lej en marketingchef

Spar penge ved at outsource din markedsføring til en konsulent, der engagerer sig i din virksomhed.

Markedsføring

Få både strategisk og praktisk hjælp til din markedsføring - både online og offline. Jeg kan bygge et team til dig.

Brug mine mere end 20 års erfaring med markedsføring og få solid sparring​ til at stå stærkt og sikkert

Marketing handler i bund og grund om, at vi skaber et salg af vores varer i markedet, og det kan vi gøre ved at bruge forskellige kanaler:

⇒ Online markedsføring som f.eks. hjemmeside, søgemaskineoptimering, nyhedsbreve & annoncering på de sociale medier Facebook, Instagram, LinkedIn mm.

⇒ Offline markedsføring som f.eks. annoncering, trykte brochurer, plakater & flyers og synliggørelse på messer og udstillinger mm.

Få hjælp fra Britt&KO

Hvilke kanaler skal du bruge, og hvor stort skal dit budget være? Et marketingbudget er mere end blot en fast udgift. Det handler om at udvikle den – for dig – rigtige strategi, så du får et fint mix. Dit marketing mix “driver” trafik mod din vare og samtidig “skubber” dine varer ud til dine kunder.

Lad os f.eks. arbejde med:

  • Kernen i din forretning
  • Dine målgrupper
  • Dine budskaber
  • Din kommunikationsplatform
  • Branding/push/pull strategi
  • Online og offline strategi
  • Komplet marketingplan og budget
  • Årsplan og kampagneplanlægning

Hold fokus med en marketingplan og et årshjul

Brandslukning er det værste, vi ved inden for markedsføring. Når vi er bagudrettede, glemmer vi ofte den røde tråd, og tingene bliver sjældent eksekveret gennemtænkt. For enhver virksomhed – uanset størrelse – anbefaler jeg altid at lave en overordnet marketingplan, årshjul og kampagneplan. På den måde er årets rul taget i betragtning, målt op imod vores sæsoner – og du vil med ro i sindet kunne koncentrere dig om at sælge.

Din markedsføring er afhængig af ressourcer, og er jeres interne ressourcer knappe, bør det overvejes at få ekstern hjælp.

Bliv en vinder med content marketing?

God markedsføring skal i bund og grund skabes af værdifuldt indhold (content marketing). Med et godt indhold er du nemlig i stand til at tiltrække og fastholde dine målgrupper. Det betyder, at din strategi for din markedsføring både involverer at nå ud til flere kunder men samtidigt også at fastholde dine nuværende kunder. Dit valg af kommunikation/tone/stil samt hvilke kanaler du vælger til din medieplan, har stor betydning for dit salg. Det handler ikke om at være til stede alle vegne men derimod at holde fokus og gøre det godt der, hvor vi får de bedste resultater.

Hos Britt&KO har du mange muligheder til rådighed, både hvad angår hjælp til strategi samt til at genere indhold. Alt, hvad vi laver online, er direkte målbart og følges til dørs med løbende statistikker. 

Skal vi mødes til kaffe?

Jeg har base på Fyn, kontor i Fredericia og kommer i hele Danmark. Vi kan mødes til en kop kaffe hos mig, hos dig – eller et hyggeligt sted på vejen i mellem os.

Vil du gerne springe kaffen over og tage et indledende online møde?
Du kan booke mig til en halv times sparring på Google Hangout. Book mig i kalenderen.

hvad siger de om Britt&KO?

På tværs af alle brancher giver både en bred erfaring og synergi.
Alle mine kunder får 100% tilfredshedsgaranti på opgaver fra Britt&KO. 

Kondal Trailercenter har samarbejdet med Britt&KO igennem lang tid, og vi kan kun give hende topkarakterer.

Vi giver hende vores allerbedste anbefalinger, og ingen bliver skuffet, når Britt leverer en opgave. 

Kenneth Kondal, Indehaver Kondal Trailercenter

Stol trygt på Britt, hvis du skal leje en marketingskoordinator i nogle timer eller få hjælp til at skabe mere salg gennem målrettet markedsføring. Hun er grundig, dygtig og seriøs med sit arbejde. Hun har et stort netværk og mange rigtig gode kontakter. Varmeste anbefalinger herfra.

Tommy Jepsen, Owner Paperturn.com

Besøg mig på kontoret

Ladegård Mark 28
5560 Aarup

ÅBningstider

Hverdage kl. 9-16