kontakt@brittogko.dk  2751 6008

 

Priser på
markedsføring

Spar penge ved at outsource din marketingindsats til en freelance marketingkonsulent. Hos Britt&KO er vi ikke dyre men vores priser på markedsføring af forskellig art er til at forstå. Du får her rigtig meget for pengene, og der er mange muligheder for, hvordan vi kan samarbejde. Alt afhængigt af hvad du har brug for, kan du vælge mellem timebaseret eller opgavebaseret samarbejde.

Som udgangspunkt er timeprisen DKK 875,- ex. moms. Ønsker du Advisory sparring og rådgivning er timeprisen DKK 1250,- ex moms. Her indgår vi oftest en månedlig aftale med x antal årlige møder (inkl. fri telefonsupport). Bruger vi mine eksterne grafikere på faste opgaver kan jeg tilbyde timepriser fra DKK 450,- afhængig af, hvem vi vælger til opgaven.

 

Hos Britt&KO har du altid:

  • 100% tilfredshedsgaranti på en opgave. Det kan jeg tilbyde dig, fordi jeg aldrig lover noget, som ikke kan holdes både hvad angår deadlines, priser og kvalitet
  • Tryghedslinje. Et længerevarende samarbejde er inkl. gratis telefonisk support. Det giver god sparring, løbende optimering og tryghed hos dig

 FREELANCE MARKETINGKONSULENT

Få et timekort på 5, 10 eller 20 timer pr. måned og spar op til 5% på timeprisen. Ingen slinger i valsen, ingen overraskelser & ingen ekstra udgifter. Vores aftalte pris er uanset type af opgave/projekt. Det giver os en stor fleksibilitet/frihed i forhold til opgaverne.


 FAST PRIS PÅ OPGAVER

Få en fast pris på en specifik, enkeltstående opgave eller projekt – uden at der løber ekstra omkostninger på. Det kunne f.eks. være en startpakke til din virksomhed, opgradering af din web, udarbejdelse af din marketingplan for et år, tovholder på enkelte kampagner/opgaver eller enkeltstående marketingopgaver som logodesign, flyers eller tekstforfatning.


 FAST SAMARBEJDE

Vi laver en fast aftale på et bestemt antal timer pr. måned, som afregnes pr. måned. Bruger vi ikke det bestemte antal timer, bliver du naturligvis ikke faktureret. En fast aftale løber over min. 3 måneder og min. 5 timer pr. måned.

PRISER – TIMEBASERET     PRISER – OPGAVEBASERET  

 

Britt&KO tilbyder også hjælp til kortvarige vikariater, opstart af nye afdelinger og aflastning i travle perioder. Kontakt mig gerne og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Priser på markedsføring - Britt&Ko v/ Britt Kjær Overgaard

 

 

Britt er meget idérig, omhyggelig og ansvarsbevidst, når hun påtager sig en opgave. Hendes resultater er – som hun selv – alsidig, levende og med en finger på pulsen. Hun er arbejder effektivt og kvikt, og hun er altid glad med et lyst sind.  Som kunde og samarbejdspartner føler jeg, at hun lægger al sin energi, viden og kompetencer i arbejdet for at opnå det bedste resultat. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger og glæder mig hver gang, vi går i gang med en ny opgave sammen.

Pia Brændstrup, Direktør Pensionistkortet.dk

    


PRISEKSEMPLER || FACEBOOK STRATEGI


Komplet Facebook strategi inkl. workshop hos dig, årshjul og forslag til opslag med fokus på det rigtige indhold - DKK 9 500,- ex. moms.

Kom i gang med en virksomhedsside på Facebook inkl. oprettelse, opbygning og 2 timers undervisning - DKK 6 000 ex. moms.

Admininistration og vedligehold af virksomhedsside på Facebook inkl. løbende oplæring & sparring - DKK 3 500,- 5 000,- ex. moms pr. måned. 

 


 

Skal vi tage en kop kaffe?

Ingen er ens. Find din stemme i markedet og skab din succes.

Det hele starter med den gode kop kaffe, og her får du altid første møde gratis.
Lad os tage en snak om f.eks. dine kunders rejse gennem din forretning eller mulighederne til din medieplan.

BOOK ET MØDE

 

TIL TOPPEN