Priser på markedsføring hos BRitt&&KO

Økonomisk kan det være en stor fordel at outsource din marketingfunktion. Du opnår fordele som bl.a. ingen udgifter til sygdom, pension mm., og tiden udnyttes effektivt. Du betaler derfor kun, hvad du har brug for – i stedet for at aflønne en fastansat.

Advisory sparring

Alle har brug for en wingman. Få rådgivning, du kan stole på, og hvor vi optimerer på forretning, mål og vækst. TIMEPRIS DKK 1250,- ex moms

lej en marketingchef

Spar penge ved at outsource din markedsføring til en konsulent, der engagerer sig i din virksomhed. TIMEPRIS DKK 1250,- ex moms

Markedsføring

Få både strategisk og praktisk hjælp til din markedsføring - både online og offline. Jeg kan bygge et team til dig. TIMEPRIS DKK 875,- ex moms

Avisory SpaRring

Fast timepris – Advisory Sparring DKK 1250,- ex. moms og kørsel

Minimumspakke månedsordning med fast samarbejde:
DKK 2.500,- pr. måned ex. moms og kørsel

Mini månedsaftale indeholder

 • Aftale indgås for minimum 12 måneder
 • 6 fysiske møder pr. år af 1,5 times varighed
 • Fri e-mail support
 • Betales pr. måned der opgøres hver den 20. i måneden
 • Kræver samarbejdsaftale
 • Kørsel efter statens takster. Første 30 minutter gratis

Vi planlægger typisk overordnet for et år ad gangen og deler det op i delmål, som vi arbejder målrettet med. Kontakt mig og hør nærmere om en skræddersyet aftale, der f.eks. også indeholder fri telefonsupport.

Markedsføring - strategisk og praktisk hjælp til markedsføring fra BrittogKO - Britt Kjær Overgaard. Hjælp til fx google, google ads, seo, digital markedsføring og ny hjemmeside
Marketingplan - få hjælp til markedsføring

Projektledelse

Fast timepris –  Projektledelse DKK 1250,- ex. moms og kørsel

Få hjælp til at lede et marketingprojekt hele vejen til succes. Hos Britt&KO er projektledelse en naturlig del af mange typer opgaver, når vi arbejder sammen på den længere bane, men du kan også få hjælp til enkeltstående projekter som f.eks. event, messe, hjemmeside mm.

Vi kan samarbejde på følgende måde:

 • Fleksibel månedsordning med fastlagte opgaver
 • Timebank med f.eks. 10, 15 eller 20 timer i en afgrænset periode i forhold til projektet
 • Veldefinerede workshops, fysiske møder, pulstjek og online møder før, vi går i gang
 • Få hjælp til udarbejdelse af f.eks. business case og risikovurdering
Vi finder den samarbejdsform, der passer bedst dit temperament. Vores organisation er netværksbaseret, og vi tilpasser gerne et mere fast agilt udviklingsteam, der arbejder ud fra veldefinerede KPI’er på dit projekt.

Lej en marketingcheF

Fast timepris – lej en marketingchef DKK 1250,- ex. moms og kørsel

Fast timepris – få hjælp til markedsføring uden strategisk rådgivning DKK 850,- ex. moms og kørsel

(Dette er til dig, der har styr på din strategi, marketing- og aktivitetsplan men blot har brug for hjælp til eksekvering).

At hyre mig ind som din marketingchef betyder, at du lukker mig ind i din forretning, og du kan forvente, at jeg til enhver tid vil fungere som “firmaets mand”. Det afspejler sig også i vores månedsabonnement, som er måden vi arbejder sammen på – veldefinerede opgaver til en fast aftalt pris hver måned.

Du har også mulighed for at bruge mig til at være projektleder på et afgrænset projekt f.eks. identitetsudvikling eller en ny hjemmeside.

Markedsføring - strategisk og praktisk hjælp til markedsføring fra BrittogKO - Britt Kjær Overgaard. Hjælp til fx google, google ads, seo, digital markedsføring og ny hjemmeside

Eksempler på muligt samarbejde

Vi arbejder altid med definerede opgaver inden for en ramme. Det betyder, at vi bruger en 3 måneders periode til at finde ud af hvad, hvor og hvor meget. Vi kører med timebank, dvs. aftaler en ramme med definerede opgaver til et vist antal timer, som udføres hver måned.

Hvis timebanken er 10 timer, kan der således arbejdes f.eks. 13 timer den ene måned og 7 timer den anden måned. Det gør os fleksible i forhold til dine sæsoner. Du ved altid, hvad du betaler. Vi evaluerer naturligvis løbende, om opgaver og timer matcher. Hvis ikke justerer vi.

Timebanken indeholder:

 1. Planlægnings opgaver
 2. Driftsopgaver
 3. Projektopgaver

Workshop og enkeltstående projektopgaver kan til enhver igangsættes uden en månedsaftale, og her arbejder vi med estimerede, faste priser. Kontakt mig for en uforpligtende pris til dit kommende projekt. 

TIMEBANK - lille pakke

Pris DKK 5.000,- pr. mdr.

Lej en Marketingchef

Planlægning og styring: 4 timer fast hver måned. Jeg har styr på planerne for dig.

DriftsopgaverDu står selv for eksekvering. 

Udviklingsprojekter: Aftales nærmere.

TIMEBANK - mellem pakke

Pris DKK 8.500,- pr. mdr.

Lej en Marketingchef

Planlægning og styring: 4 timer fast hver måned. Jeg har styr på planerne for dig.

Driftsopgaver: 4 timers hjælp til driftsopgaver f.eks. optimering af website, content til Facebook eller nyhedsbrev eller grafisk hjælp.

Udviklingsprojekter: Aftales nærmere.

TIMEBANK - stor pakke

Pris DKK 16.750,- pr. mdr.

Lej en Marketingchef

Planlægning, styring, support og statistikker: 5 timer fast hver måned. Jeg har styr på både marketingplan, budget og udvikling for dig.

Driftsopgaver: 10 timers hjælp til driftsopgaver f.eks. optimering af website, kampagneudvikling, tekstforfatning referencer, content til Facebook og Instagram, SEO optimering og grafisk hjælp.

Udviklingsprojekter: Aftales nærmere.

marketing er mere end blot en udgift. synergien opstår, når de rigtige mennesker sættes sammen om en opgave.

Markedsføring - få hjælp til online marketing. Britt&KO

Få hjælp til markedsføring

Fast timepris – få hjælp til markedsføring DKK 875,- ex. moms og kørsel

Hvilke kanaler skal du bruge, og hvor stort skal dit budget være? Hos Britt&KO kan du få hjælp til stort set alle former for marketingaktiviteter. Timeprisen på f.eks. grafiske ydelser og tekstforfatning varierer i forhold til, hvilke af mine samarbejdspartnere vi bruger. Timeprisen kan være helt ned til DKK 450,- ex moms på visse ydelser. 

Vi kan samarbejde på følgende måde:

 • Fast månedsordning med fastlagte opgaver
 • Timebank med f.eks. 10, 15 eller 20 timer
 • Få en fast pris på en enkeltstående opgave f.eks. hjemmeside, nyt logo eller design af en brochure
 • Book mig til en workshop og kickstart din markedsføring på bedste vis
Vi finder den samarbejdsform, der passer bedst dit temperament. Jeg kan kun anbefale det længerevarende samarbejde, da det tjener sig bedst ind i længden. Jo bedre, jeg kender dig, desto bedre og mere effektivt kan jeg eksekvere for dig. Med en timebank ved du, hvad din månedlige faktura lyder på, og vi kan være fleksible fra måned til måned i forhold til timerne og dine sæsoner.

Prisen holder altid. ingen slinger i valsen, intet med småt og ingen efterregninger. Det handler om den gode forventningsafstemning.

HOS BRITT&KO HAR DU ALTID

På tværs af alle brancher giver både en bred erfaring og synergi.
Alle mine kunder får 100% tilfredshedsgaranti på opgaver fra Britt&KO. 

100% tilfredshedsgaranti på en opgave

Det kan jeg tilbyde dig, fordi jeg aldrig lover noget, som ikke kan holdes både hvad angår deadlines, priser og kvalitet.

Tryghedslinje

Et samarbejde er inkl. gratis telefonisk support. Det giver god sparring, løbende optimering og tryghed hos dig.

Besøg mig på kontoret

Ladegård Mark 28
5560 Aarup

ÅBningstider

Hverdage kl. 9-16