kontakt@brittogko.dk  2751 6008

 

Om
Britt&KO

Engagement 
 Respekt 
 Åbenhed 
Ærlighed

Humor og at det skal være sjovt at arbejde sammen er altid min indgangsvinkel. Det betyder ikke, at professionalismen ikke er til stede. Tværtimod.

Hvem er KO’en
Mit navn er Britt Kjær Overgaard, og det giver mine initialer BKO. Du får hjælp til din markedsføring fra en selvstændig marketingkonsulent, men KO – som i en fynsk oversat betydning af Company (CO) – dækker også over det store netværk af samarbejdspartnere, jeg har bag mig.

Jeg kan til enhver tid sætte mit netværk i spil – alt afhængigt af opgaven og prisen. Unikt for Britt&KO er ingen fordyrende mellemled, da der aldrig bliver tillagt avance ved brug af mine samarbejdspartnere, som i øvrigt også bliver udvalgt til hver enkel opgave med øje for det bedste resultat.


Det kan du forvente af Britt&KO

 • Stor viden som favner bredt inden for salg, markedsføring, strategisk ledelse samt virksomhedsoptimering
 • Coaching og indsigt er en del af den samlede pakke
 • Mere end 18 års erfaring inden for markedsføring med roller som både: marketingassistent, marketingkoordinator, marketingchef, leder og 5 år som selvstændig marketingkonsulent og kommunikationsrådgiver
 • Stærke kompetencer: menneskekender, overblik, sætte handling på, iderig, problemknuser, organisator, struktur, detaljeorienteret og resultatorienteret

Bag om Britt

 • En livsglad pige med et positivt mindset, masser af gejst, god energi og et smittende humør med smil på
 • Min tilgang er altid baseret på en fin situationsfornemmelse af hvad, hvor og hvem
 • Gør ting fra hjertet, der betyder, at alle opgaver får det personlige engagement  
 • Går altid gerne et ekstra skridt i det gode samarbejde
 • Der findes ingen problemer – kun udfordringer, og dem kan vi arbejde med

CASES PRISER – TIMEBASERET    

 

Hos Britt&KO har du altid:

 • 100% tilfredshedsgaranti på en opgave. Det kan jeg tilbyde dig, fordi jeg aldrig lover noget, som ikke kan holdes både hvad angår deadlines, priser og kvalitet
 • Tryghedslinje. Et længerevarende samarbejde er inkl. gratis telefonisk support. Det giver god sparring, løbende optimering og tryghed hos dig

Mission

Britt&KO er den foretrukne sparrings- og samarbejdspartner for små og mindre virksomheder, som ønsker at salgsvækste gennem kompetent marketing rådgivning, sparring, projektledelse samt outsourcing af marketingopgaver. Britt&KO inspirerer til personlig udvikling i den enkeltes forretning og hjælper til udvikling inden for kerneværdierne på tværs af brancher.


Vision

Britt&KO gør det muligt for mindre virksomheder at få samme betingelser som større virksomheder for at markedsføre sig. Britt&KO ønsker at være banebrydende på den måde ved at give nye muligheder for selv mindre virksomheder til at udvikle sig rentabelt og dermed hjælpe til større national og global vækst. Det handler ikke kun om produkter men om os selv som mennesker, og hvad vi hver især kan bidrage bedst muligt med.

 

Britt&KO støtter lokalt

Enhver virksomhed med respekt for sig selv, bruger noget af sin omsætning til at hjælpe andre. Britt&KO har valgt at støtte lokalt og er hovedsponsor 2018 for et hold talentfulde dartspillere hos Ejby Dart.
Læs mere om Ejby Dart lige her: Ejby Dartliga

 

 

Skal vi tage en kop kaffe?

Ingen er ens. Find din stemme i markedet og skab din succes.

Det hele starter med den gode kop kaffe, og her får du altid første møde gratis.
Lad os tage en snak om f.eks. dine kunders rejse gennem din forretning eller mulighederne til din medieplan.

BOOK ET MØDE

TIL TOPPEN