Britt&KO v/ Britt Kjær Overgaard - strategisk og praktisk hjælp til din markedsføring. Online og Offline.

 

Få troværdig sparring omkring din markedsføring og strategisk indsats

Ingen virksomhed er ens, og du har brug for at finde din egen stemme. Markedsføring er ikke kun en omkostning men en del af din forretningsudvikling og dit fremtidige eksistensgrundlag. At få den rigtige sparring, rådgivning og coaching i forhold til dine salgs- og marketingaktiviteter bør være en investering, der kan direkte aflæses på din bundlinje. Det handler derfor om at vælge en sparringspartner, som kan sætte sig i ind din forretning, dine produkter og dit kommunikative udtryk. 

At få sparring & rådgivning handler bl.a. om:

 • Sparring og rådgivning omkring marketingaktiviteter
 • Strategi i forhold til dit budskab og kommunikationsplatform
 • Strategi i forhold til dit produkt/virksomhed kontra markedet
 • Vi målretter os mod vores rigtige kunder (segmenterede målgrupper)
 • Vi har fokus på de rigtige produkter i vores forretning (vurdering af rentabilitet)
 • Vi arbejder med de rigtige budskaber (vores kommunikation og visuelle identitet)
 • Vi sætter fokus på de rigtige marketingaktiviteter (KISS)

Britt&KO hjælper små og mindre virksomheder med at skabe salg gennem den rigtige markedsføring på de rigtige medier/kanaler. Forløbet, indholdet og periode afhænger helt af, hvad dit behov er og aftales derfor altid individuelt. 

OM BRITT&KO  CASES


Få hjælp fra Britt&KO
og lad os f.eks. kan arbejde med:

 • Marketingplanen
 • Medieplanen
 • Kampagneplanlægning
 • Årshjul
 • Aktivitetsplan
 • Projektstyring/tovholder

Vi finder den ordning, der passer bedst til dig:

 Køb af timekort 5, 10 eller 20 timer. Et timekort er gyldigt i 6 måneder.

 Månedsbaseret samarbejde på et aftalt antal timer. Min. 5 t./mdr.

 Mentorforløb fra 3-6 måneder. Priser fra DKK 30.000,- ex moms

 

KONTAKT mig for en indledende, uforpligtende snak over en god kop kaffe. I første omgang koster det ikke andet end kaffen. 


MENTORFORLØB

Har du brug for en sparringspartner eller rådgiver til at booste dig i din forretning? Vi skaber først et godt salg, når vi har helt styr på vores markedsføring. Jeg kalder det gerne, at vi giver din marketingplan værdi. 

Jeg tilbyder mentorforløb af 3-6 måneders varighed, som bl.a. indeholder:

 • Workshop hos dig, hvor vi finder ind til din kerne: hvem du er, hvad sælger du, hvor er du på vej hen, hvem er dine målgrupper og hvilke kanaler/budskaber skal vi bruge for at ramme plet
 • Udarbejdelse af individuelle redskaber, som du har brug for i din dagligdag f.eks. komplet strategi, årlig marketingplan & kampagneoversigt. Jeg vil herefter være koblet på som din rådgiver med et vist antal timer pr. måned, indtil du er kommet godt i gang med dine aktiviteter. Du kan også fortsætte med mig helt ned på timebasis efterfølgende, hvis det ønskes.

 

Du får udviklet de – for dig – effektive salgs- & marketingredskaber og får skabt det overblik, du har brug for – for at kunne være selvkørende med dine aktiviteter. Med en færdig plan  bliver din markedsføring ikke bare nemmere og mere overskuelig – men også effektiv! Jeg kan også hjælpe dig med anbefalelsesværdige samarbejdspartnere til forskellige medier / aktiviteter / platforme.

Kondal Trailercenter har samarbejdet med Britt&KO igennem lang tid, og vi kan kun give hende topkarakterer. Vi giver hende vores allerbedste anbefalinger, og ingen bliver skuffet, når Britt leverer en opgave. 

– Kenneth Kondal, Indehaver Kondal Trailercenter –


EKSEMPEL PÅ EN GOD PAKKELØSNING: 
GIV DIN
MARKETINGPLAN VÆRDI / Udvikling af ÅRSHJUL inkl. workshop

PRIS DKK 11.500,- ex moms.

4 timers workshop med fokus på årets sæsoner, målgrupper samt tilrettelæggelse af dedikerede kampagner fordelt over året

Der udarbejdes herefter årshjul samt styringsværktøj til kampagneflow, der herefter kan varetages selv, eller du kan bruge mig et aftalt antal timer pr. måned til at hjælpe med at få tingene til at ske samt diverse praktiske opgaver. Denne pakke indeholder follow up møde, 2 timers gratis telefonsupport og gratis online support. Du er i gode vejen hele vejen - også når du selv er kommet i gang.


 

 

Skal vi tage en kop kaffe?

Ingen er ens. Find din stemme i markedet og skab din succes.

Det hele starter med den gode kop kaffe, og her får du altid første møde gratis.
Lad os tage en snak om f.eks. dine kunders rejse gennem din forretning eller mulighederne til din medieplan.

BOOK ET MØDE

TIL TOPPEN