kontakt@brittogko.dk  2751 6008

I disse online tider kan værdien af en rigtig god kop kaffe være større, end du muligvis lige regner med. Vi connecter med folk på diverse sociale medier, men hvor stærke bliver de relationer, der ikke er koblet op på et fysisk møde? Jeg tror på, at vi har brug for at mødes. 

Nettet og de sociale medier er fantastiske redskaber til at skabe kontakter med hele verden, hvis det er det, du vil, men at tage et One2One møde eller et godt, gammeldags kaffemøde er måske stadigvæk et af de stærkeste redskaber i din værktøjskasse i din forretning. 

Der er mange måder, vi kan afholde et kaffemøde på. Det kan være det hyggelige møde, hvor vi blot udveksler kontakten & siger hej til hinanden, eller det kan være et mere strukturerede møde, hvor vi har en agenda. Det afhænger naturligvis også af det set up, der venter og hvilket slags møde det drejer sig om. Dog må udgangspunktet altid være, at vi aldrig møder uforberedt frem – uanset hvilken type møde. 

 

Den nemme opskrift

Gennem netværksregi har jeg rigtig god erfaring med denne lille agenda til et første, indledende møde med en mulig samarbejdspartner/netværksrelation: 

 Kort & præcis præsentation af os begge

 Et par kundeeksempler

 Beskrivelse af vores ”drømmekunde”?

 Hvad siger du om mig, hvis du møder en, der kunne have brug for mig?

 Hvordan kan vi bedst muligt hjælpe hinanden?

 

Sidder du overfor en person, som du har brug for at lære bedre at kende for at indgå et evt. samarbejde, så er

 Hvad er din historie indtil nu?

 Hvad er dine stærke/svage sider?

også rigtigt godt udgangspunkt for en mere dybdegående dialog. Skal vi arbejde tættere sammen, er vi også nødt til at vide en smule om, hvad og hvor vi hver især kommer fra. 

 

Så jeg kan jo spørge dig:

Hvor mange kaffemøder får du holdt i din forretning, og er din kaffe så god, at du måske har lyst til at invitere mig på kaffe?

OM BRITT&KO CASES

 

Skal vi tage en kop kaffe?

Ingen er ens. Find din stemme i markedet og skab din succes.

Det hele starter med den gode kop kaffe, og her får du altid første møde gratis.
Lad os tage en snak om f.eks. dine kunders rejse gennem din forretning eller mulighederne til din medieplan.

BOOK ET MØDE

 

TIL TOPPEN