kontakt@brittogko.dk  2751 6008

Få hjælp til din Google My Business profil - Britt&KO

Der er to ting, du bør kende til i forhold til Google: din virksomhedsprofil og dermed også Googles lokale rangeringer. Google bestemmer, hvornår og hvordan du bliver vist på Google, og du skal selv hjælpe til, så Google rent faktisk også kan hjælpe dig.

 

Lokal rangering på Google er vigtig. Lokal rangering betyder, at Google viser de lokale resultater for personer, virksomheder og steder i nærheden af deres steder. Disse søgeresultater vises forskellige steder i hele Maps og Google Søgning. Hvis du f.eks. søger efter ”frisør” på din mobil, prøver Google at vise dig frisører tættest på dig.

 

Få bedre placering med Google My Business

Du kan hjælpe Google med at forbedre din placering eller lokale rangering, og værktøjet hedder Google My Business. Kan du slet ikke finde din virksomhed i de lokale søgninger, så betyder, at du skal starte med at oprette din Google My Business profil.

Angiv komplette data som f.eks. adresse, telefonnummer, kategori, åbningstider mv.

Bekræft dine placeringer

Tilføj gode billeder. Billeder bliver vist meget på Google og Maps!

Hold din Google profil opdateret Google My Business profil - Britt&KO

 

Sådan bestemmer Google de lokale rangeringer

De lokale resultater er primært baseret på relevans, afstand og udbredelse. Google kan f.eks. vurdere, at en virksomhed, der ligger længere væk end dig, er mere relevant på baggrund af de data, der er angivet. Det tager dig ca. 30-60 minutter at opsætte din Google My Business profil. Den tid er godt givet ud.

  • Relevans: hvor relevant er din virksomhed ifh. Søgningen. Udfyld komplette og detaljerede virksomhedsoplysninger, så det giver Google den rigtige forståelse af, hvem du er
  • Afstand: bedømmes ud fra stedet f.eks. bynavnet i søgningen eller data om lokationen
  • Udbredelse: henviser til kendskabsgraden. Visse steder har en større udbredelse i den virkelige verden, og søgeresultaterne vil altid forsøge at afspejle dette

Den vigtigste faktor vil altid være relevans. Hvis du ikke er relevant, bliver du ikke vist. Har du brug for hjælp til opsætning af din Google My Business profil, er du velkommen til at kontakte mig.

OM BRITT&KO CASES

 

Skal vi tage en kop kaffe?

Ingen er ens. Find din stemme i markedet og skab din succes.

Det hele starter med den gode kop kaffe, og her får du altid første møde gratis.
Lad os tage en snak om f.eks. dine kunders rejse gennem din forretning eller mulighederne til din medieplan.

BOOK ET MØDE

 

TIL TOPPEN