kontakt@brittogko.dk  2751 6008

 

Kurser
& Workshops

Jeg afholder kurser/workshops for selvstændige på tværs af alle brancher og personer, der arbejder med markedsføring. På mine kurser deler jeg ud af al min viden fra de sidste 15 års erfaring med markedsføring fra et internationalt miljø, og der er både strategisk, taktisk og praktisk viden af hente i hvert af kurserne.
 
Min fornemste opgave er at fylde på din værktøjskasse, så du får en brugbar strategi at arbejde videre med, men naturligvis også at komme med rigtig mange tips & tricks inden for markedsføring generelt. Jeg forsøger altid at skabe et meget varieret indhold, så vi kommer rundt om de mest relevante og aktuelle emner, og det bliver holdt nede på et niveau, hvor vi alle forstår tingene.  Det skal være brugbart og nemt at bruge i det daglige.
 

Mine kurser/workshops
for 2018:

 MARKETINGSTRATEGI
 PERSONLIG BRANDING
 STRATEGI TIL SUCCES PÅ DE SOCIALE MEDIER


Mine workshops og fyraftensmøder er for dig:

  • der ikke er uddannet inden for markedsføring
  • der er iværksætter, der har en mindre virksomhed og dig, der har brug for hjælp til at få større succes med din markedsføring
  • der mangler en strategi for din forretning og din markedsføring

Varigheden er 3-4 timer og er en god blanding mellem teoretiske oplæg og hands-on øvelser. Uanset hvilken workshop du vælger, går du hjem med komplet færdige skabeloner og redskaber, så du kan fortsætte selv. Alle workshops er små hold med 4-8 deltagere og afholdes hovedsageligt på Fyn og i Trekantområdet.

Alle events slås op på Facebook, og jeg kan også bookes privat til både indlæg, workshops og undervisning. KONTAKT mig gerne og hør mere.

ONLINE MARKEDSFØRING  OM BRITT

 

Skal vi holde et fyraftensmøde?

Et fyraftensmøde er en hyggelig måde at netværke med andre på. Jeg elsker netværk og at møde nye ansigter og stiller mig derfor gerne til rådighed som indlægsholder. Bagefter kan vi netværke, dele viden og lade os inspirere af hinanden.

 

 


Et fyraftensmøde foregår på hverdage kl. 16 -17 eller kl. 17-18 og består af 40 minutters indlæg + 20 minutter til spørgsmål/vidensdeling. Fyraftenmøder kan foregå ved, at jeg arrangerer, eller at I arrangerer med mig som indlægsholder Fyraftensmøder er bedst egnet for 8-20 personer.

KONTAKT mig gerne, hvis vi skal holde et fyraftensmøde i din virksomhed, forening eller organisation. 


 

Perfekt sted og super, at gruppen ikke var større.
Du er god til at være tæt på og gøre det interessant.

 Niels Kildelund – Salg & Marketing PIT Hegn

 


 

 

Skal vi tage en kop kaffe?

Ingen er ens. Find din stemme i markedet og skab din succes.

Det hele starter med den gode kop kaffe, og her får du altid første møde gratis.
Lad os tage en snak om f.eks. dine kunders rejse gennem din forretning eller mulighederne til din medieplan.

BOOK ET MØDE

TIL TOPPEN