kurser & workshops

inden for salg &
markedsføring

Jeg afholder kurser/workshops for selvstændige på tværs af alle brancher og personer, der arbejder med markedsføring. På mine kurser deler jeg ud af al min viden fra de sidste 15 års erfaring med markedsføring fra et internationalt miljø, og der er både strategisk, taktisk og praktisk viden af hente i hvert af kurserne.


Min fornemste opgave er at fylde på din værktøjskasse, så du får en brugbar strategi at arbejde videre med, men naturligvis også at komme med rigtig mange tips & tricks inden for markedsføring generelt. 

Jeg forsøger altid at skabe et meget varieret indhold, så vi kommer rundt om de mest relevante og aktuelle emner, og det bliver holdt nede på et niveau, hvor vi alle forstår tingene. Selvom vi kan arbejde med komplekse modeller og strategi redskaber, behøver det hverken at have fancy navne eller flere siders lange teoretiske beskrivelser. Det skal være brugbart og nemt at bruge i det daglige.

 
Mine kurser/workshops for 2017:
1.    Marketingplanen
2.    Design Manualen / Personlig Branding  
3.    Strategi til de sociale medier

Download kursusoversigten 2017 som pdf
 
Varigheden er 3-4 timer og er en god blanding mellem teoretiske oplæg og hands-on øvelser. Uanset hvilket kursus du vælger, går du hjem med komplet færdige skabeloner og redskaber, så du kan fortsætte selv. Alle kurser tager udgangspunkt i at finde ind til kernen i din forretning – og herefter arbejde med det, som du gør bedst.

Som en bonus tilbyder jeg altid en gratis E-bog, hvor du kan finde yderligere inspiration, og fordi jeg ved, at det kan være svært at komme godt i gang hjemme, tilbyder jeg også altid 1 times gratis sparring/rådgivning på telefon/Skype som opfølgning.

Skulle du få brug for mere hjælp, står jeg naturligvis også til rådighed for dig som Selvstændig Marketingkonsulent, som du kan hyre ind helt ned til timebasis. Læs mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med lige her.
 
Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål på mobil 2751 6008 eller e-mail kontakt@brittogko.dk

WORKSHOP LEARNING


SHARING
KNOWLEDGEMENTORFORLØB

Har du brug for en sparringspartner eller rådgiver til at booste dig i din forretning? 

Jeg tilbyder mentorforløb af 3-6 måneders varighed, som bl.a. indeholder:

  • Workshop hos dig, hvor vi finder ind 
           til din kerne
  • Udarbejdelse af individuelle        redskaber, som du har brug for i din        dagligdag f.eks. komplet strategi, årlig marketingplan & kampagneoversigt

    Jeg vil herefter være koblet på som din rådgiver med et vist antal timer pr. måned, indtil du er kommet godt i gang med dine aktiviteter. Du kan også fortsætte med mig helt ned på timebasis efterfølgende, hvis det ønskes.


Du får udviklet de - for dig - effektive salgs- & marketingredskaber og får skabt det overblik, du har brug for - for at kunne være selvkørende med dine aktiviteter. Jeg kan også hjælpe dig med gode samarbejdspartnere til forskellige medier / aktiviteter / platforme som f.eks. trykkeri.

KONTAKT MIG FOR ET GODT TILBUD