MANGE MULIGHEDER
FOR ET GODT samarbejde

Der er flere muligheder for, hvordan vi kan arbejde sammen. Det
afhænger helt og holdent af, hvad du mangler hjælp til

Vi kan altid starte i det små og justere efterhånden. En god indgangsvinkel er også altid at prøve mig af på en enkeltstående opgave. Jo flere timer du bruger mig, desto bedre bliver vores samarbejde.

Jeg kan hjælpe dig med at få lagt den rigtige strategi og give dig værktøjerne til selv at varetage aktiviteterne, eller du kan vælge at hyre mig med ind og hjælpe dig endnu mere. Enten på enkeltstående aktiviteter eller hele koncepter. Alle opgaver startes op med et indledende møde, hvor vi lærer hinanden at kende og får defineret samarbejdet. Første møde er naturligvis gratis og uforpligtende. Du er velkommen på mit hjemmekontor, i mit mødelokale på Lumbyvej, eller jeg kommer også gerne ud til dig. 

Kontakt mig også gerne, hvis du er på udkig efter en vikar til en kortere periode. 

Ja tak, jeg er nødt til at høre mere om Britt&KO

timepris
fast pris
VARIGT

SAMARBEJDE

FREELANCE MARKETING MANAGER

Få et klippekort på 5, 10 eller 20 timer pr. måned og spar 

op til 10% på timeprisen. Ingen slinger i valsen, ingen overraskelser & og ingen ekstra udgifter.

Vores aftalte pris er uanset type opgave/projekter.

FACEBOOK STRATEGI

Få lagt en komplet Facebook strategi - DKK 5.000,- ex moms

Hyr mig ind til at styre din Facebook - DKK 2.000,- ex moms pr. måned. Tilbuddet gælder ved færdigleveret tekst og billeder,  og aftalen indgås for min. 3 måneder.

Fast pris på opgaver

Få en fast pris på en specifik, enkeltstående opgave eller projekt – uden at der løber ekstra omkostninger på. Det kunne f.eks. være en startpakke til din virksomhed, opgradering af din web, udarbejdelse af din marketingplan for et år, styring af dine aktiviteter, kampagner eller enkeltstående marketing opgaver.

Fast samarbejde

Vi laver en fast aftale på et bestemt antal timer pr. måned. Ved behov for ekstra timer betaler du til timepris kr. 750,- ex moms.

Aftalen løber over min. 3 måneder og min. 5 timer pr uge.