kontakt@brittogko.dk  2751 6008

Cookie- og privatlivspolitik

Vi passer godt på dine personoplysninger hos Britt&KO.  Du kan som kunde eller blot besøgende på vores website stole på, at vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter dine oplysninger.

I denne Cookie- og Persondatapolitik for Britt&KO finder du en beskrivelse af, hvilke data vi indsamler og behandler, hvorfor netop disse data indsamles, og hvad vi anvender dem til. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os/vi indsamler om dig, når du enten besøger vores website, henvender dig som kunde eller når du besøger os som kunde fysisk på vores adresse. 

 

Dataansvarlig

Den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger er:

Britt&KO
V/ Britt Kjær Overgaard
Assensvej 42
5591 Gelsted

CVR-nr. 35563180

 


Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig f.eks. et nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til Cookie- og Persondatapolitikken eller til måden vi behandler dine personlige oplysninger, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@borg.team eller ringe til os på telefon 73 70 99 04. Det gælder også, hvis du ønsker indsigt i dine oplysninger, hvis du mener, at vi har registreret forkerte data om dig, eller du ønsker dine oplysninger flyttet. Du kan naturligvis også gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 

Cookies og Pixels

Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. De sendes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem. Du kan dog ændre dine browserindstillinger, således at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie. Se link nedenfor.

Tracking pixels er scripts, som afvikles, når en bruger lander på en hjemmeside eller åbner en e-mail. Selve pixlen er ikke synlig og kan kun ses i sitets eller e-mailens HTML. Scriptet gør, at der downloades en tredjeparts cookie på din computer, eller som registrerer, at du har åbnet e-mail funktionen.

Hvis du ønsker at vide mere om cookies kan du besøge www.allaboutcookies.org

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering  ]

 


Cookies

Når du besøger websitet www.brittogko.dk benytter vi blandt andet cookies fra Google Analytics. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan brugerne interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer. Disse data deles ikke med andre parter, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke).

Du kan altid se vores fulde liste over cookies her.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokere cookies, kan du se en vejledning her.

 


Plugins fra Facebook, Youtube, LinkedIn og Instagram

Sociale mediers tracking pixel placerer cookies på din computer, som fortæller mediet, at du har været inde på www.brittogko.dk Hvis du trykker på et SoMe ikon på vores hjemmeside, lægger det pågældende medie ligeledes en cookie på din computer, tablet m.v. Vi går ud fra, at du har en interesse for Britt&KO og indholdet på vores site. Når du besøger Facebook, Instagram mm. vil du herefter blive eksponeret for oplysninger eller reklamer med lignende indhold. Brug venligst dine privatlivsindstillinger på Facebook, Instagram og andet for at begrænse eksponeringen for markedsføring af denne type.


 

PERSONOPLYSNINGER

Britt&KO overholder bådeDansk lov om behandling af personoplysninger og EU data lovgivning.

 

Kontrakten er en nødvendighed

Vi behandler de data, der er nødvendige for at kunne servicere dig som kunde. I hvilken grad vil fremgå af den enkelte opgave i forhold til den kontrakt, der udarbejdes til formålet og opgaven. Vi indhenter kun nødvendige data for at løse vores opgaver og for at kunne servicere dig bedst muligt. Når vi indgår et længerevarende samarbejde, betyder det, at jeg vil være dataansvarlig på lige fod med dine ansatte, og vi udarbejder derfor altid en samarbejds- og fortrolighedsaftale, der sikrer alle parter. Ved hosting og e-mail hosting gennem Britt&KO udarbejdes altid en databehandleraftale med den valgte eksterne leverandør. 

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer med udelukkende til brug for statistik mv. f.eks. Google Adwords

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse mm. 


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at udføre en grafisk opgave for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Facebook

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Data som indkommer i form af kampagner mv. slettes efter 3 måneder. Adgang til personlige oplysninger er forbeholdt personalet hos Britt&KO.  Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Disse data opbevares naturligvis et fysisk sikkert sted. 

Er du kunde hos os, så er der stor sandsynlighed for, at vi skal bruge meget af det vi ved om dig. Har du opsagt dit kundeforhold hos os og ønsker at vi sletter dine data, kan dette sagtens lade sig gøre. Dog skal du være opmærksom på, at regnskabsdata ikke slettes før efter 5 år, fra udgangen af det regnskabsår du ønsker data slettet fra. Vi sletter automatisk de data vi har om dig i vores CRM system, inden for 6 måneder af endt kundeforhold.

Ønsker du, at vi sletter de data vi kan, inden der er gået 6 måneder, så send os venligst en anmodning via kontaktsiden

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjepart i form af Google Analytics og Pixels tags. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@brittogko.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


 

Websitet ejes og publiceres af:

Britt&KO 
V/ Britt Kjær Overgaard
Assensvej 42, 5591 Gelsted
Mobil 2751 6008

Email: kontakt@brittogko.dk

 

Kompetent
sparring

Lad os sammen få styr på din strategi, dine budskaber/kommunikation og hvordan du får dit budskab ud til dine kunder på bedste vis.

LÆS MERE

Komplet
marketingafdeling

Få alt samlet under ét tag. Gode priser, ingen fordyrende mellemled & pålidelige leverandører. Alle samarbejdspartnere er nøje udvalgt.

LÆS MERE

Timebaseret  
ordning

Brug mig til at sætte handling på dine aktiviteter og få en ordning på 5, 10 eller 20 timer pr. måned - eller afhængigt af dit behov.

LÆS MERE

 

Skal vi tage en kop kaffe?

Ingen er ens. Find din stemme i markedet og skab din succes.

Det hele starter med den gode kop kaffe, og her får du altid første møde gratis.
Lad os tage en snak om f.eks. dine kunders rejse gennem din forretning eller mulighederne til din medieplan.

BOOK ET MØDE

 

TIL TOPPEN